Lockerer Text über uns, kurz zur Firmenhistorie, unser Markenzeichen Frische & Qualität als auch Regionalität, …

[…Text]
[Bild von uns an der Eröffnung vor dem Hofladen]

[… Text langjährige Zusammenarbeit in der Region]

[Bild Werner mit Johannes]

„Auch im Team unschlagbar bestreiten wir zusammen den vielseitigen Arbeitstag – denn Alltag gibt es bei uns nicht. Ob für Späße bei der Arbeit oder geplante Aktionen, unser Team ist immer tatkräftig mit dabei. (…)
Wir freuen uns jedes Jahr auf gemeinsame Veranstaltungen, Kaffeekassen-Ausfahrten und geselliges Beisammensein.“

[Bilder Team, Ausflüge o.ä.]

„Als oberschwäbisches Familienunternehmen gibt’s nicht nur SCHAFFEN SCHAFFEN HÄUSLE BAUEN:

Als Schwob ka ma immer überall schwäbisch schwätza
Sogar im Business kennat mir Anglizisma in da Dialekt übersetza.
So werad in große Konzerne Handouts ausgeba – in Schriftgröße 3
Bei Russ’s im Gschäft gibt’s en Zeddl in Hosasack nei.
Russ’s hand au koin Slogan – noi mir hand a Sprichle
Ond zom Kaffee gibt’s au koin Donut, sondern a guada Seela oder a Kuchastickle.
Dr Facility-Manager hoißt bei ons Putzstond oder reimat au uff.
Do putzad selbschd dr Großkopfede bis ens hinterschde Loch.
Bei ons im Gschäft gibt’s koi 24h-Beschwerde-Hotline,
bei ons brüllt der Chef no selber en da Hörer nei.
Tja wo andere viel Geld ens Marketing inveschdierad
hänged mir oifach a Schild mit „geöffnet“ an d Eingangsdiara.
Bei ons wird gschaffed, bucklet ond manchmal grödelt,
Prozess-Optimizing isch onötig – bei ons wird it trödelt.
En Power-Nap des brauchat mir oifach it
Over & Out isch bei ons dr Rentaeintritt.
Schwoba sind Native Speaker ond schwätzad wie ons dr Schnabel gwachsa isch
Mir send „State of the Art“ also „bleib wie da bisch“
Wenn oiner zur Chefe said „des goht it“ oder „des kasch it bringa“
Dann hoißt des Neudeutsch eba „No – Go“ – goht it gibt’s idda.

Onser Headquarter isch da Hof ond da Lada
Mir hend koin Winterdienschd, mir schipped selbschd
Ond an unserem Gmiasstand – so genanntes „Open-Office-Büro“
Laufed Esel, Ochsa ond Kälber vorbei.

Beim Briefing muss ma d’Ohra spitza
Ond a Feedback isch en Aschiss im Sitza.
Aber mir beschweret uns nicht, noi gjommert wird it
Mir nemmat halt hälinga a baar „Give-aways“ mit.
En „Eye-Catcher“ isch a mortz Feschd fir d’Glotzbeppl
Ond a Firmen-E-Bike isch ond bleibt n Geppel.

Mir hend au koin Chip um die Eingangsdiera zum öffna, mir hand en Generalschlissl, der hilft au beim Bier öffna.

A Pokerface isch bei ons em Lada a bleeds Gsicht macha

Zum Ausflug ladet mir alle Angestellte ei – do send mir wie im Wahn,
Jo, do gibt’s belegte Wecka ohne Wurst ond en schwäbischa Wai also Wasser ausm Hahn.

Über unsera „To-Do Liste“ stoht fett: „ma sott“
Odr eba „wenn da Weil hosch“
Ond wenn mir en Lob für unser Engagement bekommen sagat mir dankbar „basst scho“ odr „halt d’Gosch“

Second Priority Jobs müssen nicht just in this moment bearbeitet werden
Und können auch mal einen Tagb liegen bleiben.

Jetzt goht’s in da Feierobend schnell wie da Wend.
Auf Schwäbisch sagt ma „des lauft it futt“ odr „lass flagga“ odr „I mach’s doch no gschwend“

Wenn aber etwas „as soon as possible“ erledigt werda sollt dann brässiert’s halt,
Und auf drängende Nachfrage antworten wir per Mail „Koi Sorg, mir händ’s bald.“

Beim Brainstorming treffad mir ons zum Hirna ond vergleichat tatsächlich Äpfel mit Birna.
Danoch do glüht uns da Kopf, da Grend, da Rissl oder au d’Riebl oder d’Nischl

Mit Know-How, do hosch dei Gschäft hussa,
Ond Outdoor hoißt bei ons oifach dussa.

Hinsichtlich Dresscode traget mir em Sommer d’Schlappa
Ond em Wenter onsre Kappa.
Ond wenn des Styling net basst dann machat mir it lang rom ond häsat ons om.

Während d’Sissyphos Milestone om Milestone da Berg rauf schleppt ond wieder ra,
Hoißt bei ons während d’Sissyphos en Epfel ond en Grumbiera rom schlepptvom oina Eck ens andere setzad mir onsere Ziele, die ma bis zom Feierobend au abschaffa ka.

Mir hand koi Deadline, mir hand a Frischd,
Over and out isch bei ons da Rentaeintritt.“